Kézi mosogatás Bubikkal, melyiket válasszam?

Új termék debütál a Biobubinál! A mosódiós kézi mosogatószer. De miért van szükség 2 kézi mosogatószerre? Már írjuk is mik a főbb különbségek:

De előtte kezdjük azzal, ami közös bennük:

Mindkét mosogatószer nagyon hatékonyan oldja a zsíros szennyeződéseket és száradás után foltmentes tiszta terítékeket hagy maga után. Egy ilyen terméknél, amivel közvetlenül érintkezik a bőrünk kiemelten fontos a bőrkímélő összetétel. Ezért ez egy kritikusan fontos szempont volt mindkét termék megalkotásánál. Természetesen mindkét termék a Biobubikhoz hűen, visszaváltható flakonban kapható!

Illattal vagy anélkül?

Az egyik legfőbb különbség a két termék között, hogy a Biobubi mosódiós kézi mosogatószernek van egy enyhe édeskés (nem citromos) illata. A Biobubi kézi mosogatószer viszont teljesen mentes az illatanyagoktól, így ezt az illatanyagokra érzékenyebb bőrűek is bátran használhatják.

Habzás

A habzás nem minden esetben jelenti azt, hogy a termék hatékonyabb is. A Biobubi kézi mosogatószer habzik de nincs erőteljesen nagy habja. Ettől függetlenül legalább annyira hatékony mint a mosódiós kézi mosogatószerünk, ami sokkal jobban habzik és talán emiatt könnyebb is lehet vele mosogatni.

Összetétel

A sima kézi mosogatószerünk kókuszolaj alapú, a mosódiós pedig mosódió. Mindkét termék növényi összetevőkön alapszik. Viszont ha mércét kell állítani, akkor a kókuszolaj zöldebbnek mondható, mert természetes úton tartósítható. A mosódiós mosogatószer cserébe viszont pénztárca barátabb megoldás lehet!

Próbáld ki az új kézi mosogatószerünket és mondd el nekünk a tapasztalataidat Kattints ide és nézd meg a biobubi.hu-n

Megosztás itt: facebook

Ezeket olvastad már?

Lépj a tettek mezejére!