4 ok amiért folyékonyra kell váltanod a gépi mosogatószered

Az előző cikkünkben írtunk arról, hogy egy termék fejlesztése minden esetben az igények felmérésével indul. Az igények megismerésével tiszta képet kapunk arról, hogy milyen elvárásoknak kell megfelelnie terméknek. Itt vannak a legmarkánsabb érvek, hogy miért a legjobb választás a Biobubi gépi mosogatószer a háztartásod számára.

Tökéletes feloldódás

Az alábbi videó tökéletesen szemlélteti a problémát. Egyszerűen a folyékony változat már az első másodpercekben 100%-os hatékonysággal működik, míg a tablettának 45 perc kellett a teljes feloldódáshoz.

Ezen felül a teblettáknál számtalanszor előfordul, hogy nem oldódik fel a program lejártáig sem és ilyenkor a vegyszer maradványok rajta maradnak a terítéken. Mondanom sem kell, hogy ilyenkor kötelező jelleggel még egyszer el kell mosogatni.

Folyékony szernél ezzel a problémával soha nem találkozhatsz!

Szabályozható adagolás

Mosogatógépekből több méret is van. A tablettákat alapvetően a nagy méretű 14-15 terítékes gépekhez készítik. Kisebb gépekbe egyszerűen pazarlás egy teljes kapszulát tenni.

szabályozható adagolás

Ahhoz, hogy elkerüljük a pazarlást megpróbáltunk félbevágni egy kapszulát. Mondanom sem kell, hogy nem volt egyszerű dolgunk.

A folyékony mosogatószerből egy cseppet sem pazarolsz, mert akár akár fél adagot is tölthetsz az adagolóba. Ez nagyobb gépeknél is előnyös, amikor mondjuk csak egy félig pakolt gépet szeretnénk elindítani.

Hatékonyabb és karcmentes

A legtöbb szilárd kapszula, darabokban oldódik fel. Az erős vízsugár által pedig nekicsapódik a tányéroknak, poharaknak, amik mikrokarcokat okoznak rajta. Ezt idővel úgy vehetjük észre, hogy az üveg opálosodik a tányérok pedig kopnak. 

Nem mellesleg a folyékony szer a hatékonyabb oldódás miatt sokkal erősebben tudja kifejteni zsíroldó képességét, így könnyedén elbánik az erősebb szennyeződésekkel is.

Környezetbarát és hulladékmentes

A Biobubi gépi mosogatószere egy teljesen környezetbarát szer, ami remek hír mert gépi mosogatószerekből nem sok van, ami környezetbarát és mellette a gyakorlatban is helytáll.

Természetesen, mint minden Biobubi úgy ez is teljesen hulladékmentesen használható, mert a kiürült flakonokat visszavesszük és újrahasznosítjuk! 

Megosztás itt: facebook

Ezeket olvastad már?

Lépj a tettek mezejére!