Izgalmas infógrafikák a gépi mosogatásról

Még idén áprilisban kutattuk fel a Biobubizók körében a gépi mosogatással kapcsolatos szokásokat. Mindig nagyon izgatottan állunk az ilyen felmérések elé és be kell vallanunk, hogy nagyon érdekes eredmények születtek! 

Nyugodtan dőlj hátra, mert könnyed és nagyon informatív olvasmány következik, amin keresztül Te is betekintést kaphatsz több mint 500 háztartás mosogatási szokásaiba!

Használsz mosogatógépet az otthonodban?

Közel 90%-ban rendelkeznek a háztartások mosogatógéppel. Akiknél nincs ott a leggyakrabban a költözés állt háttérben és az új otthonba tervezik a gép vásárlást!

Milyen mosogatószer készítményt használsz?

71,8%-ban valamilyen tablettát/kapszulát rakunk a mosogatógépbe. A második a sorban a folyékony szer, ami mellett meglepően markáns érvek szólnak(erről később). 2%-ban(lila cikk) ők egyszerre többfélét is használnak.

Miért jobb a tabletta?

Az válaszokból tisztán látszik, hogy a tablettás termékeket pusztán kényelmi okokból választják a háztartások, de 23,8%-a a kitöltőknek még nem is használt más készítményt.

Miért jobb a folyékony?

Érdekes, hogy sokan megemlítették a “maradványokat” illetve, hogy jobban feloldódik. Kis kutatás után azt az infót találtuk, hogy a tablettás mosogatások 10-ből 2 alkalommal nem oldódnak fel teljesen és a vegyszermaradványok a terítékeken maradnak, amit még egyszer el kell mosni(legalábbis nagyon ajánlott). Ez egy átlagos családnál havonta 5-6 plusz mosást is jelenthet.

használsz-e öblítőt a gépedben?

A háztartások nagy része használ és külön termékként vásárolja meg.

Hány alkalommal mosogatsz egy héten?

Nem is gondolná az ember, hogy mennyire megkönnyíti az életünket ez a gép. Átlagosan 6,5 alkalommal indítanak el egy programot a háztartások hetente. De volt olyan, aki heti 23 alkalomról számolt be, mert nagy családja van!

Mennyit költesz átlagosan mosogatószerre?

Rengeteg válasz érkezett és közös nevezőre kellett hozni a számokat. Átlagban 70-80 Ft között jött ki egy mosás ára, ami a mosogatószert illeti.

Örülnél, ha környezetbarát és hulladékmentes alternatívát kapnál a Biobubitól a gépi mosogatásra?

Nem csalódtunk bennetek! 🙂 Köszönjük szépen a bizalmat és a türelmet!

Ennyi hasznos infóval a birtokunkban már áprilisban nekiálltunk fejleszttetni a Biobubi gépi mosogatószerét! Nem volt könnyű és rövid sem, de megtaláltuk azt a terméket, amit a fenti igények alapján kiválónak mondhatunk! 

A mai naptól már rendelhető is a gépi mosogatószerünk és november 4-ig INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL kaphatod meg.

Kattints a gombra és rendeld meg most:

Megosztás itt: facebook

Ezeket olvastad már?

Lépj a tettek mezejére!